Primavera Risicoanalyse

Home > Primavera Risicoanalyse

  • ✓ Dienstverlening op maat
  • ✓ High-quality engineering
  • ✓ Deskundige begeleiding in Project Controls

Primavera Risicoanalyse is een kwantitatieve oplossing voor de gehele projectcyclus met integratie van kosten- en tijdrisicomanagement. Deze tool voor risicoanalyse biedt uitgebreide mogelijkheden om uw complexe project vanaf het begin tot een succes te maken. Bent u benieuwd wat Primavera Risicoanalyse voor uw project kan betekenen? Lees dan snel verder.

Bekijk onze services!

Wat Primavera Risicoanalyse is en hoe het uw bedrijf helpt

Het belangrijkste onderdeel van een projectrisicoanalyse is de deterministische planning. Primavera Risk Analysis is voorzien van standaard integratiefuncties, zowel import als export. De tool ondersteunt bijvoorbeeld Primavera P6 en Microsoft Project. Informatie wordt weergegeven in Excel sheets. Gebaseerd op de Monte Carlo-Analysetechnieken, geeft Primavera Risicoanalyse u meer inzicht in noodzakelijke informatie over de tijds- en kostenrisico’s met betrekking tot uw project. Bovendien geeft deze tool u de mogelijkheid om de effectiviteit van risicomanagementmaatregelen te analyseren. Primavera Risicoanalyse wordt daarom gebruikt door bedrijven in verschillende industrieën en wordt gezien als een van de belangrijkste tools in risicomanagement van projecten.

Bekijk onze services

Primavera biedt, naast risicobeheer, heel wat mogelijkheden voor uw project. Zo maakt deze tool bijvoorbeeld tender support mogelijk. Bent u niet vertrouwd met Primavera, maar wenst u toch een risicoanalyse uit te voeren voor uw project? Wij bieden u een professionele en Advanced Primavera Training. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van Project Controls? Neem contact met ons op door te bellen naar +32 3 651 23 45 of stuur een e-mail naar info@ingeniva.eu. Onze specialisten staan te popelen om u meer te vertellen over onze diensten en u meer informatie te verstrekken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contacteer ons

11 + 6 =