Job Offer

Project Controls Engineer 

Ingeniva BV is een internationale speler actief in Project Controls inclusief contract management, planning & risk management, cost engineering & control. 
Onze engineers zijn echte analisten en werken veelal op locatie bij onze klanten in de Benelux of wereldwijd. Als bedrijf zijn we absolute pioniers in het nieuwe werken. Thuiswerken is zeer goed ingeburgerd waarbij vertrouwen onze kernwaarde is. Er is dus veel flexibiliteit bij het invullen van je eigen agenda zolang deadlines en beoogde resultaten worden gehaald. 
 Gezien onze sterke groei en ambitieuze business plan zijn wij op zoek naar meerdere Project Controls Engineers met standplaats Nederland.

Als Project Controls Engineer ondersteun je grote multidisciplinaire projecten met analyses op het gebied van voortgang, scope-bewaking, kosten en risico’s. Je bent de rechterhand van de projectmanager en werkt aan interessante projecten zoals infrastructuur, bouw van datacenters, offshore windparken en nieuwbouwprojecten van industriële installaties.


Heb je oog voor detail en beschik je over analytische vaardigheden, dan kun jij het verschil maken. Complex’ komt niet in je woordenboek voor en je zet elke uitdaging om in een succesvolle kans. Je werkt in een sterk internationaal team met respect voor verschillende culturen en verbreedt je horizon. 

What are you going to do? 

Je wordt ingezet op grote multidisciplinaire projecten in Nederland binnen de wereld van engineering, bouw, industrie en farma.
De ene keer werk je aan een grote tender voor een offshore windmolenpark, de andere keer word je ingezet bij de voortgang van een project voor een datacenter of bereid je een claim voor een groot infrastructuurproject voor.

Dankzij je sociaal analytische vaardigheden weet je de planning te voorzien van de benodigde informatie waarna je het team voorziet van de analytische voortgang van het project en bewaak je de scope als geen ander.

Key responsiblities

 • Nauw samenwerken met het projectteam om risico’s te identificeren en te beheren en stratiegieën voor risicobeperking te implementeren.
 • Ontwikkelen en onderhouden van projectplanningen met behulp van Primavera P6.
 • Monitoren en analyseren van projectprestaties met behulp van Deltek Acumen Fuse.
 • Regelmatig rapporteren over projectprestaties aan belanghebbenden inclusief planning, kosten en kwaliteitsgegevens.
 • Zorgen voor naleving van projectmanagementprocessen en -procedures.
 • Samenwerken met andere leden van het project controleteam om te zorgen dat de project controleprocessen consistent en effectief zijn.
 • Deelnemen aan project meetings en reviews zoals vereist.

Qualifications

  • Je bent een afgestudeerde ingenieur die als teamspeler betrokken wil zijn bij verschillende multidisciplinaire projecten.
  • Je bent een topper in plannen en organiseren en je werkt heel nauwkeurig.
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.
  • Met een master/bachelor werk- en denkniveau en minstens 3 jaar ervaring in projectmanagement ben je klaar voor je volgende stap.
  • Je bent niet bang om knopen door te hakken en snel de grote lijnen te begrijpen.
  • Je hebt zeer goede kennis van PPM-tools zoals Primavera, MS Project, Tilos, Deltek.
  • Uitstekend begrip van Earned Value Management.
  • Je bent een pro in Excel, eventueel aangevuld met ervaring met een BI-tool.  

Wij bieden een concurrerend salaris en arbeidsvoorwaardenpakket, evenals de mogelijkheid om te werken aan spannende en uitdagende projecten.
Als je de bovenstaande kwalificaties en ervaring hebt en op zoek bent naar een uitdagende en lonende kans, stuur dan je cv en motivatiebrief om in aanmerking te komen voor de functie van Project Controls Engineer. Enkel Nederlandstalige kandidaten komen in aanmerking.
 

Apply Now

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, png, js, xcf, mpp. Max. file size: 10 MB