DCMA-analyse

Home > DCMA-analyse

  • ✓ Dienstverlening op maat
  • ✓ High-quality engineering
  • ✓ Deskundige begeleiding in Project Controls

Het uitvoeren van een DCMA-planninganalyse is een van de diensten op het gebied van Project Controls die Ingeniva aanbiedt. Sinds 2011 leveren wij hoogkwalitatieve diensten wat Project Controls betreft aan een brede waaier van industrieën, aan zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Als specialist in Project Controls ondersteunen wij bedrijven bij het reduceren van risico’s en het beheren van tijdschema’s, kosten en andere belangrijke aspecten die komen kijken bij complexe projecten. Met een professioneel team van consultants en ingenieurs bieden wij in partnerschap ondersteuning op maat tijdens elke fase van uw project.

Bekijk onze services!

Wat is een DCMA-planningsanalyse?

Een DCMA-analyse biedt de mogelijkheid om een kwalitatieve en kwantitatieve evaluatie van de planningen te maken. Het doel is de kwaliteit van de onderliggende planningen van zowel de opdrachtgevers, de consultant als de opleverende aannemers te verhogen.

De analyse bestaat uit veertien chronologisch geordende stappen, die worden gebruikt om de technische kwaliteit van externe of interne planningen te controleren. Als de kwaliteit van de planning tijdens de levenscyclus van de oplevering wordt gehandhaafd, volgt vervolgens een succesvol resultaat.

Vul het contactformulier in

Bent u begonnen aan een bouwproject of werkt u in een ander vakgebied? En bent u geïnteresseerd in meer informatie over de voordelen van onze diensten op het gebied van Project Controls, zoals het uitvoeren van een DCMA-planningsanalyse? Onze professionals informeren u graag over de diensten die wij aanbieden. Bel +32 3 651 23 45, stuur een e-mail naar info@ingeniva.eu of vul het contactformulier in.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contacteer ons

10 + 11 =