Cost engineering

Home > Cost engineering

  • ✓ Dienstverlening op maat
  • ✓ High-quality engineering
  • ✓ Deskundige begeleiding in Project Controls

Een succesvol project begint met een goede scope en een effectief financieel management. Ingeniva kan u tijdens dit proces als partner assisteren. Ons bedrijf is opgericht in 2011 en levert sindsdien diensten op het gebied van Project Controls aan een breed scala van industrieën. Ons belangrijkste doel is om risico’s te verminderen en uw managementschema’s van complexe projecten te verbeteren. Dit doen we onder andere door u te ondersteunen met cost engineering.

Bekijk onze services!

Het belang van cost engineering

Onze diensten op het gebied van cost engineering omvatten analyses, procesontwerp, procesuitvoering en procesimplementatie. Vanaf het begin zorgen wij voor de hoogste kwaliteit en de best mogelijke nauwkeurigheid met betrekking tot financieel management. Met meer dan een decennium aan ervaring in het veld, kunt u rekenen op onze professionele ondersteuning, onze verscheidenheid aan trainingen en nog veel meer. Wij helpen u de dynamiek van het project te begrijpen door gebruik te maken van hoogwaardige tools en een verscheidenheid aan evaluaties. Dit kan onder andere omvatten, earned value management. Dankzij onze diensten op het gebied van Project Controls en -tools hebt u altijd de touwtjes in handen; u weet waar het project naartoe gaat.

Verneem meer over de mogelijkheden

In een notendop, voor effectief financieel management zijn wij uw betrouwbare partner. Wij bieden eveneens een verscheidenheid van andere diensten op het gebied van Project Controls aan, zoals risicobeheer, contractbeheer en diverse cursussen. Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel +32 3 651 23 45 of stuur een e-mail naar info@ingeniva.eu. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contacteer ons

4 + 14 =