Wie zijn wij?

About Ingeniva

Ingeniva is opgericht in 2011 en levert diensten op het gebied van Project Controls aan een breed scala van industrieën. Onze kennis en jarenlange ervaring zorgen voor een feilloze ondersteuning van projectinitiatie tot projectafsluiting. Wij streven ernaar u te helpen risico’s te verminderen en de planning, kosten en andere belangrijke aspecten van uw project beter te beheren. Voel u vrij om uw project met ons te bespreken!

“Focus vormt de kern

van onze service”

Focus vormt de kern van onze service. Onze specialisatie in Project Controls zorgt ervoor dat al onze Project Controls ingenieurs en consultants u met het beste advies kunnen bijstaan. En dit alles volledig op maat, afhankelijk van het soort project dat u wilt managen.

Ons gespecialiseerd team is opgeleid om data te verzamelen, te beheren en analytische methodes toe te passen die van cruciaal belang zijn voor het beheer van uw projecten. U kunt op ons rekenen als het gaat om het opzetten van uw projectplanning gesteund op de industrie’s beste praktijken  om uw project binnen tijd en budget succesvol op te leveren. Met meer dan een decennium aan ervaring en alle benodigde tools en resources tot onze beschikking, zijn wij ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen de risico’s te verminderen en de planning en kosten van uw project beter te beheren.

Diensten op maat

“Wij helpen onze klanten graag bij het selecteren en implementeren van de meest geschikte en succesvolle tools.”

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contacteer ons