Monte Carlo-analyse

Home > Monte Carlo-analyse

  • ✓ Dienstverlening op maat
  • ✓ High-quality engineering
  • ✓ Deskundige begeleiding in Project Controls

Ingeniva is de perfecte partner om uw bedrijf bij te staan bij het uitvoeren van verschillende soorten analyses, zoals de Monte Carlo-simulatie, waarmee u projectrisico’s kunt analyseren. Als professional in diensten op het gebied van Project Controls weten we dat de eerste stappen van een effectieve risicomanagementstrategie, de erkenning is dat de potentiële gevolgen van risico’s alleen kunnen worden beperkt. Ons team van risicomanagementconsultants is gespecialiseerd in het identificeren en evalueren van projectrisico’s, het beheren van risicoregisters en het uitvoeren van risicoanalyses. Zij leveren hun diensten op het gebied van Project Controls in samenwerking met opdrachtgevers en opdrachtnemers in de Benelux en Europa.

Bekijk onze services!

Een duidelijk overzicht van de potentiële risico’s met een Monte Carlo-analyse

Ingeniva is een expert als het gaat om risico management tijdens de uitvoering van complexe technische projecten in verschillende industrieën. Onze risk management consultants kunnen verschillende analyses uitvoeren, om een duidelijk overzicht te creëren van de potentiële risico’s die aanwezig zijn tijdens de verschillende fases van uw project.

Naast een Monte Carlo-analyse, hebben onze specialisten veel ervaring in het uitvoeren van:

Ontdek het voordeel van risicobeheeranalyses

Wenst u meer informatie over een Monte Carlo-analyse? Of bent u geïnteresseerd in de voordelen van andere analyses? Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft en bieden u advies op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze projectcontrolediensten. Stuur een e-mail naar info@ingeniva.eu, bel +32 3 651 23 45 of vul het contactformulier in.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contacteer ons

8 + 9 =