Project Controls Consultancy Services

Welkom in de wereld van complexe projecten

Ingeniva levert al sinds 2011 diensten op het gebied van Project Controls aan bedrijven in de Benelux en Europa. Het toepassen van Project Controls is cruciaal voor het succesvol afronden van grootschalige en complexe projecten. Vele ondernemingen kunnen niet altijd intern ervoor zorgen dat er voldoende focus en middelen zijn om een project effectief te managen. Als gevolg hiervan leidt dit vaak tot extra niet gebudgetteerde projectkosten en vertragingen als gevolg van inadequate planning, procurement en projectoplevering. Dit is waar Ingeniva in actie komt. Wij ondersteunen u met  consultancy en diensten op het gebied van Project Controls aan een breed scala van industrieën, met als doel u te helpen uw risico’s te verminderen en het beheer van een project te verbeteren. Onze Project Controls-consultants informeren u graag over onze diensten.

Onze services binnen het domein van Project Controls.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten met betrekking tot Project Controls ? Onze ingenieurs kunnen u op verschillende gebieden van dienst zijn:

Project Control Services

Inzet van gekwalificeerd personeel

 

 

Consulting Services

Strategie en Advies

 

Software-oplossingen

Best in Class

Project Management Tools

Academy

Deskundige begeleiding

in Project Controls

Waarom met ons werken?

 

Als professionals binnen het domein van  Project Controls en met tools zoals Primavera P6, microsoft project, Tilos en Deltek, staat Ingeniva u bij in het managen van kwaliteitsvolle projecten, succesvol en veilig, op tijd en binnen budget. Als experts in project- en contractmanagement, werkt ons ervaren team met u samen om op het niveau van Project Controls de beste strategie en oplossing te bieden voor uw organisatie.

 

Project Controls services van hoge kwaliteit

Van initiatie, aanbesteding tot uitvoering en afsluiting: wij fungeren als een verlengstuk van uw team en stellen hen in staat hun visie mogelijk te maken. Met onze ruime ervaring in het leveren van turnkey projectmanagementdiensten, komt een groot deel van ons werk van terugkerende opdrachten van loyale en tevreden klanten.

Een team van deskundige adviseurs en ingenieurs op het gebied van Project Controls

We consist of een deskundig en bekwaam team van consultants op het gebied van Project Controls eningenieurs, die in staat zijn om het niveau van controle te bepalen dat uw project nodig heeft. Wij houden rekening met de complexiteit van het project, de rijpheid van de organisatie, de ervaring van het team en de kostenprocedures als factoren.

Project Controls diensten op maat

Om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden volgens plan verlopen, evalueren onze Project Controls consultants voortdurend de gegevens en bepalen zij corrigerende maatregelen wanneer dat nodig is. Wij luisteren naar uw behoeften om kosten, tijdschema’s, risico’s en de omvang van het werk proactief te controleren om een kwalitatief resultaat te garanderen.

 

“Het verkrijgen van een

echt totaalbeeld

van een projectactiviteit”

Onze referenties

Kerncentrales

Farmaceutische projecten

Offshore windmolenparken

Shutdown & Turnaround Management

Infrastructuur - Oosterweel

Terminals

Meer weten over ons bedrijf

Wilt u meer informatie over de diensten die onze adviseurs en ingenieurs op het gebied van Project Controls aanbieden? Als expert op het gebied van consultancy en engineering voor Project Controls bieden wij diensten aan van hoge kwaliteit, afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie!

“Inefficiënte contractadministratie leidt vaak tot claims en geschillen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers.”

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contacteer ons